8. posvetovanje slovenskih geotehnikov, volilna skupščina, 21. Šukljetov dan, četrtek 30. september 2021 ob 9.00

8. posvetovanje slovenskih geotehnikov, volilna skupščina, 21. Šukljetov dan, četrtek 30. september 2021 ob 9.00

Spoštovane članice, spoštovani člani SloGeD!

Po več mesecih »tišine« se vam ponovno oglašamo, najprej z opravičilom. Tako kot verjetno marsikdo, smo potrebovali tudi mi čas, da se najprej privadimo na današnjo drugačnost, da potem nadaljujemo naše delo z več energije in volje,…vendar nekoliko drugače. 

Januarja 2020 smo organizirali naš zadnji dogodek (ISRM international workshop). V začetku leta 2020 smo tudi pričeli z organizacijo našega osrednjega dogodka – 8. posvetovanja slovenskih geotehnikov, 21. Šukljetovega dne in volilne skupščine. Srečanje smo najprej predvideli v juniju, zaradi COVID19 pandemije pa smo dogodek prestavili na november. Žal nam tudi takrat razmere niso bile naklonjene.

V upanju, da bo leto 2021 vendarle boljše, nadaljujemo z organizacijo našega največjega dogodka, ki bo potekal v četrtek 30.9.2021. Glede na sedanji trend organizacij tovrstnih dogodkov, ter ker konca pandemije v kratkem ni pričakovati, bo tudi naš dogodek potekal digitalno na daljavo. Če bodo razmere dopuščale pa bomo naslednji dan, v petek 1.10.2021, organizirali strokovno ekskurzijo s piknikom in se podružili na način, ki ga že vsi zelo pogrešamo.

Želimo vam predvsem zdravja in na skorajšnje snidenje!

Suzana Svetličič in Mojca Ravnikar Turk

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen + six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.