14. Šukljetov dan

2 Sep 2014

14. Šukljetov dan

V petek, 11. oktobra 2013, smo v hotelu Plaza replica watches uk organizirali 14. Šukljetov dan, ki je bil namenjen strokovnemu srečanju in izmenjavi izkušenj članov Društva SloGeD in druge strokovne javnosti z geotehniškega področja.

Dogodka, ki se ja začel ob 15. uri, se je udeležilo 88 predhodno prijavljenih udeležencev iz 32 organizacij, od tega 24 gospodarskih organizacij in zavodov.

Dogodek je obeležil fotograf dr. Boštjan Pulko, iz novinarskih vrst se je srečanja udeležil glavni in odgovorni urednik revije Gradbenik g. Milan Marčič.

 

Srečanje se je odvijalo v predavalnici, v kateri je potekal strokovni del srečanja, ter v sosednji dvorani, kjer je bil prostor za družabno srečanje med odmori. V dvorani je bil tudi prostor za razstavljavce in površine za promocijski material sponzorjev. Udeleženci srečanja so si med odmori ogledali razstavni prostor, poklepetali z razstavljavci in pregledali tiskovine, ki so bile na razpolago.

 

slika0

V uvodnem govoru na otvoritvi Šukljetovega dne je predsednik društva dr. Vojkan Jovičić pozdravil udeležence, spregovoril o delu društva in predstavil sponzorje.

 

slika1

slika2_1

Udeležence je pozdravil tudi direktor podjetja Geoinvest Ivan Crnković, ki je bilo zlati sponzor srečanja.

 

 

Sledil je načrtovani program 14. Šukljetovega dneva:

15:30 – 16:45 Prof. dr. Antonio Gens: The development of Unsaturated Soil Mechanics

16:45 – 17:30 Odmor za čaj in kavo

17:30 – 18:00 Dr. Jože Ratej – Hidrogeologija v geotehniki: napovedljivost razmer in zanesljivost modelov

18:00 – 18:30 Dr. Matej Maček – Vpliv sukcije na stabilnost plazu Slano Blato

18:30 – 19:00 Zaključek

19:30 – Slavnostna večerja v hotelu Plaza

slika4

Predavatelji prof. dr. Antonio Gens, dr. Jože Ratej, dr. Matej Maček

Poslušalci predavanj so bili zadovoljni z vsebino predavanj ter nastopom predavateljev in so predavanja ves čas pozorno spremljali.

slika5

Po zaključku uradnega dela srečanja so se zbrali na slavnostni večerji, ki ji je sledilo družabno srečanje do poznih večernih ur.

 

Udeleženi sponzorji so bili predstavljeni v uvodnem nagovoru predsednika društva in s promocijskimi materiali na razstavnih površinah, z logotipi pa na spletni strani društva (http://sh1.neoserv.si/~slogedsi/LinkClick.aspx?fileticket=MOSbZhsQt6I%3d&tabid=164) ter v knjižni izdaji zbornika 14. Šukljetovi dnevi (COBISS ID=268998656). Zbornik so prejeli vsi udeleženci srečanja.

slika6

dr. Vojkan Jovičić

predsednik SloGeD

-

Comments are closed.